liveyourlifee

Alla inlägg under juli 2011

Av Madde Rönnqvist - 29 juli 2011 12:21

Nu e man vaken då ^^ Har nyss gjort mej i ordning och sånt. Så nu ska jag och Ida snart dra ner och käka frulle skulle jag tro :) Senare blir det att åka hem till hennes morbros skulle jag tro för att fika/käka ^^ Vene riktigt när. Kanske blir att sova här i natt med vi får se ^^ 


I morgon kommer de bli kul iaf då blire att farsan och Lena ska ha sin fest för att dom e ny gifta. Blir över 30 pers där iaf ^^ Sjukt nice. De e bah att jag inte känner vissa av dom men roligt att lära känna nya människor :) Och det kommer bli mkt mat och efterrätt pch musik skulle jag tro ^^ Kul kommer de iaf bli de vet jag. Speciellt eftersom så mkt som dom har förberätt och allt :)


Puss och kram. Chaouu   

Av Madde Rönnqvist - 28 juli 2011 23:23

Shit vad ont det gör i mina ben. Inte kul att ha träningsverk inte. Jag och idis har nu kommit hem till henne efter en lååång dag ^^ Dagen började med att vi va i stan för att köpa hårfärg och sånt men vi köpte också ansiksmask och allt. När vi varit på alla möjliga affärer i våran lilla stad. Sen så drog vi hem till mej och då kikade jag lite på datan och sen så satt vi igång med städandet ^^ O joo när vi stog och vänta på bussen vid min farsas jobb så kom typ ca 6st motorcyklar oh fy fan vad jag ÄLSKAR det ljudet! Man liksom bah känner sug efter att sitta på den och bara känna hur det virrvlar i magen av gladhet ^^ Haha i love them! Aja efter vi har städat och allt så va de dags att färga håret. Det tog fan minst tre timmar att göra. Först hade vi i det svarta i underhåret och då käka vi lite och sånt medans vi vänta. Sen när vi sklöljt ut de då va de dags att häva i de blonda. Så de gjorde vi och medans vi vänta på attde skulle bli klart så satt vi på studsmattan ^^ Sen så sköljde vi ut de och allt. Sen så blåste vi håret och borsta det och allt och när jag fick se resultatet skrek jag fan av glädje. Fy fan vad glad jag blev och är att jag färgade så här. För jag säger bah dom som sa att jag inte skulle passa i det har iaf helt fel! För jag Älskar det! Hur nöjd som helst och för första gången på länge är mitt hår lent ^^ Fy fan vad glad jag e. Aja efter de så packade jag ihop datan och lite mer av mina saker och sen så börja vi gå mot bussen som går in till stan. Sen så när vi kom in till stan så gick vi där ifrån till stugsund. Och fyfan det va inte det skönaste fast va inte så trött när jag gick men nu när man sitter ner så värker de som bah fan! :) Men skönt att känna att man har fått bättre kondition ^^ Sen när vi kom hit då käka vi macka sen drog vi ut med hunden ett tag och nu sitter vi här och ska häva på ansiksmask och måla naglarna så ni får ha en underbar kväll för de ska jag iaf ha med bästa Ida som e expert på att färga hår ^^ 


Ps. Lägger upp bild någon annan dag ^^ 

Puss och Kram Sötnosar. Chaou   

Av Madde Rönnqvist - 28 juli 2011 14:47

Nu kom jag och Idis hem från stan då ^^ Haha fy fan vad varmt de va men vi hade det ändå jävligt sköjj! :D Fast hon och jag har alltid kuul så inte förvånad men jävligt kul va de iaf :) Jag har köpt både svart och blond hårfärg. Så nu ska jag och idis ta och städa sen blire att hon färgar mitt hår ^^ Kommer bli sköjj och ser hur det blir :) 


Puss och kram  

Av Madde Rönnqvist - 28 juli 2011 09:24

Nu sitter man här igen då ^^ Haha varenda morgon går jag typ hit direkt:)


Aja nu har man klivit upp och duschat då och nu ska jag blåsa håret och fixa mej ^^

Snart drar man in till stan och först blire att besöka farsans jobb sen så blire att köpa hårfärg. Senare idag blire väll att vi städar här hemma lite. Vi får se. Och sånt.  Eh nu ska jag starta musik och blåsa mitt ruffsiga hår ^^ 


Ps. Kanske blir att köpa den svarta hårfärgen idag med. Orkar inte vänta tills jag ska till frissan ^^ 


Puss och kram  

Av Madde Rönnqvist - 27 juli 2011 22:57

Här e hon som jag va barnvakt åt igår och idag ^^

 

Puss och kram    

Av Madde Rönnqvist - 27 juli 2011 20:51

Asså har man trökigt elr ? 

Asså har inte ett skit att göra just nu. Direkt efter man va barnvakt blev man ju tvungen att dra hem för att farsan vela att man skulle komma hem och käka men sen då? Nu blire väll bah att lyssna på musik och snacka med folk. Funderar på att lägga mej tidigt ikväll för en gångs skull som att i morgon drar jag och Ida in till stan för att köpa blond hårfärg till överhåret och utväxt ^^ Sen så i augusti så ska jag till frissan och då färgar hon underhåret svart åt mej och två elr tre svarta slingor i luggen ^^ Så i morgon blire att åka in till stan och köpa de sen drar vi hem till mej och färgar sen kanske jag sover hos henne sen på fredag blire förmodligen bergviksmarknaden :) 

Kommer bli sköjj de^^ 


Puss och kram Caouu   

Av Madde Rönnqvist - 27 juli 2011 14:08

Nu sitter man och tar det lugnt innan det blir att ta cykeln hem till Fanny och vara barnvakt ^^ Va nyss hemma hos farmor och farfar och klippte deras gräs. Men min blick hamna hemma hos deras granne där två killar från byggfirman va och byggde. Gud dom va inte ful iaf ;)  Haha iaf så klippte jag gräset där och så. Nu sitter jag och smsar med Ida och bestämmer oss om vi ska vara i morgon och på fredag. För på fredag e de bergviksmarknaden. Inte för att jag kommer köpa nånting där men de e kul att gå runt och kolla lite ändå :)


Steek varmt väder e de ute så nu ska jag gå ut och försöka ställa kaninen och hans bur i skugga så han inte dör av värmen! 


Puss och kram Sötnosar Chaou   

Av Madde Rönnqvist - 27 juli 2011 00:10

Vad jag ska göra nu? 

Jo jag ska ta och kika lite film så jag kan sova. För nu förtiden har jag grymt svårt att somna. Vet inte varför. 
Men iaf ska jag ta och kika film så nu måste jag säge byebye till folket jag snackar med och sen så e de så att jag inte bloggar nå mer ikväll så skriver mer i morgon ^^ 
Nattinatti sötnosar ^^

 

Puss och kram   

Presentation


Jag heter Madde och jag är en tjej som pluggar vård och omsorg och umgås med underbara vänner! Jag bor i Söderhamns kommun. Denna bloggen är min offentliga dagbok som jag skriver om min vardag, mina tankar, om mode och ren fakta. Hoppas ni gillar de.

Fråga mig

10 besvarade frågor

Omröstning

Vilken hårfärg borde jag ha?
 Rött
 Blond
 Svart
 Brunt
 Slinger
 Färgat underhår

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards