liveyourlifee

Alla inlägg den 27 juli 2011

Av Madde Rönnqvist - 27 juli 2011 22:57

Här e hon som jag va barnvakt åt igår och idag ^^

 

Puss och kram    

Av Madde Rönnqvist - 27 juli 2011 20:51

Asså har man trökigt elr ? 

Asså har inte ett skit att göra just nu. Direkt efter man va barnvakt blev man ju tvungen att dra hem för att farsan vela att man skulle komma hem och käka men sen då? Nu blire väll bah att lyssna på musik och snacka med folk. Funderar på att lägga mej tidigt ikväll för en gångs skull som att i morgon drar jag och Ida in till stan för att köpa blond hårfärg till överhåret och utväxt ^^ Sen så i augusti så ska jag till frissan och då färgar hon underhåret svart åt mej och två elr tre svarta slingor i luggen ^^ Så i morgon blire att åka in till stan och köpa de sen drar vi hem till mej och färgar sen kanske jag sover hos henne sen på fredag blire förmodligen bergviksmarknaden :) 

Kommer bli sköjj de^^ 


Puss och kram Caouu   

Av Madde Rönnqvist - 27 juli 2011 14:08

Nu sitter man och tar det lugnt innan det blir att ta cykeln hem till Fanny och vara barnvakt ^^ Va nyss hemma hos farmor och farfar och klippte deras gräs. Men min blick hamna hemma hos deras granne där två killar från byggfirman va och byggde. Gud dom va inte ful iaf ;)  Haha iaf så klippte jag gräset där och så. Nu sitter jag och smsar med Ida och bestämmer oss om vi ska vara i morgon och på fredag. För på fredag e de bergviksmarknaden. Inte för att jag kommer köpa nånting där men de e kul att gå runt och kolla lite ändå :)


Steek varmt väder e de ute så nu ska jag gå ut och försöka ställa kaninen och hans bur i skugga så han inte dör av värmen! 


Puss och kram Sötnosar Chaou   

Av Madde Rönnqvist - 27 juli 2011 00:10

Vad jag ska göra nu? 

Jo jag ska ta och kika lite film så jag kan sova. För nu förtiden har jag grymt svårt att somna. Vet inte varför. 
Men iaf ska jag ta och kika film så nu måste jag säge byebye till folket jag snackar med och sen så e de så att jag inte bloggar nå mer ikväll så skriver mer i morgon ^^ 
Nattinatti sötnosar ^^

 

Puss och kram   

Presentation


Jag heter Madde och jag är en tjej som pluggar vård och omsorg och umgås med underbara vänner! Jag bor i Söderhamns kommun. Denna bloggen är min offentliga dagbok som jag skriver om min vardag, mina tankar, om mode och ren fakta. Hoppas ni gillar de.

Fråga mig

10 besvarade frågor

Omröstning

Vilken hårfärg borde jag ha?
 Rött
 Blond
 Svart
 Brunt
 Slinger
 Färgat underhår

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards