liveyourlifee

Alla inlägg den 23 juli 2011

Av Madde Rönnqvist - 23 juli 2011 18:40

Nu e man hemma i söderhamn igen då efter tre underbara dagar i älskade Stockholm. Vart att åka hem en dag tidigare som att farsan har saker att fixa innan festen nästa lördag. Som att då blire att alla firar han och Lena för att dom nu är nygifta typ ^^  Så ligger det till nu..  Hade det grymt roligt på grönan och det va jävligt najs att ligga på klipporna och sola som att vi va och klippbada i går men jag bada inte för hade inte direkt nån lust med de ^^ Inte efter man såg den där piraja filmen ^^ Haha så hade de roligt och får se när man åker dit igen. 

I morgon blire att vara barnvakt åt fannys syskon från tolv till två som att fanny e i åker till gävle ikväll och kommer hem i morgon vid två. Så då blire att vara barnvakt ett litet tag. Sen så skulle jag övningsköra men inte fan går de inte som att biljäver så klart har börjat krånga så farsan ska laga den på måndag så får vänta tills då innan jag får köra. I morgon blire ett laga paj med som att Lena har lärt mej de nu så då blire sköjj ^^ Se hur det smakar :D


Snacka om att de inte e nå kul att det bah e fyra veckor kvar på lovet! De e lugnt inge kul och jag tkr de e så jävla pirrigt som att jag ska börja i hudik och vet inte hur jag ska hitta elr nånting ^^ Hoppas det går bra iaf.
Iaf nu ska jag fixa lite på datan sen blire att kika film.


Puss och kram    

Presentation


Jag heter Madde och jag är en tjej som pluggar vård och omsorg och umgås med underbara vänner! Jag bor i Söderhamns kommun. Denna bloggen är min offentliga dagbok som jag skriver om min vardag, mina tankar, om mode och ren fakta. Hoppas ni gillar de.

Fråga mig

10 besvarade frågor

Omröstning

Vilken hårfärg borde jag ha?
 Rött
 Blond
 Svart
 Brunt
 Slinger
 Färgat underhår

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards